Зіркову родину Роббі Вільямса і Айди Філд можна привітати з поповненням - у подружжя народилася донька.

Це стало зрозуміло з Instagram Айди, яка опублікувала на своїй сторінці зворушливий знімок з руками всіх членів їхньої сім'ї.

Відомо, що малятко з'явилося на світ за допомогою сурогатної матері.

"Відшукайте на фото незнайому маленьку ручку. Весь цей час ми зберігали один великий секрет. У нас народилася донька! Ласкаво просимо у світ, Колетт (Коко) Джозефін Вільямс! Щоб зустріти тебе, ми пройшли довгий і складний шлях, саме тому ми нікому не говорили про тебе заздалегідь. Ця маленька леді – біологічно наша дитина, яку виносила абсолютно неймовірна сурогатна мати, якій ми будемо вдячні довіку. Ми на сьомому небі від щастя, що в нашому житті з'явилася ця прекрасна дівчинка. Так само, як з Тедді і Чарлі, ми просимо поважати Коко і наше право на особисте життя" написала Гайда

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Роббі Вільямс та Айла Філд
Роббі Вільямс та Айла Філд

Нагадаємо, що легендарний британський співак Роббі Вільямс нещодавно шокував своїх фанатів. Вільямс повідомив, що підозрює у себе важке захворювання. Видання The Daily Mirror з посиланням на слова співака повідомляє, що його турбують провали в пам'яті.

"Можливо, це синдром Аспергера або аутизм. Не знаю, що саме, але щось точно є" зазначив Вільямс.

Артист також не виключив, що може страждати психічним захворюванням, додавши, що в його голові "все дуже складно". Раніше Вільямс скаржився на важкий душевний стан і проходив лікування від депресії.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", британський співак Роббі Вільямс показав середній палець в камеру під час церемонії відкриття чемпіонату світу в Росії. За цей жест Вільямса можуть покарати в Росії. Йому загрожує штраф на суму 500 тисяч рублів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що відомий співак Роббі Вільямс охоче ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.