Відома канадська супермодель Вінні Харлоу, яка страждає на вітиліго, стала новим "ангелом" білизняного бренду Victoria's Secret.

модель


Про це повідомляє видання W Magazine.
Днями модель Вінні Харлоу помітили у Нью-Йорку, де вона проходила кастинг на шоу Victoria's Secret. Згодом її агент інформував, що дівчина пройшла відбір.

Так, 24-річна дівчина візьме участь у шоу, яке заплановане на листопад цього року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще


Хто така Вінні Харлоу?


Модель, яка страждає від рідкісного захворювання шкіри – порушенням пігментації, вітиліго. Дівчина стала відкриттям шоу "Топ-модель по-американськи" Тайри Бенкс. Всього за кілька сезонів вона стала зіркою рекламних кампаній Desigual, Swarovski і Covergirl і з'явилася на обкладинках десятка глянцевих видань.


Нагадаємо, нова епоха принесла і нові ідеали краси і, здається, у наш час будь-яка нестандартна дівчина може знайти себе у модній індустрії.

Зовнішність цих моделей просто неймовірна, адже одним вони можуть здатися красивим, іншим - ні, але, головне, їх дуже важко не помітити. Про найнезвичніших моделях читайте в матеріалі Clutch.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у червні цього року південноафриканська супермодель Кендіс Свейнпол, більш відома як один з "янголів" компанії Victoria’s Secret, стала мамою вдруге.

Минуло лише два місяці після пологів, як Свейнпол продемонструвала шикарну, підтягнуту фігуру на зло всім заздрісникам.


Також Знай.ua писав про те, що відома бразильська супермодель, ангел Victoria's Secret Алессандра Амбросіо активно веде свою сторінку в Instagram і часто ділиться кадрами зі зйомок. Зараз знаменитість відпочиває в Малібу. Так, дівчина поділилася жаркими кадрами в купальнику, поніжившись біля басейну.