Солістка популярного українського гурту "Время и Стекло", співачка Надя Дорофєєва вразила своїх підписників в Instagram, показавши знімок, який не схожий а жоден з інших в архіві артистки.

Як відомо, на днях зірка стала обличчям нової лінійки косметики бренду Maybelline. Вона знялася в рекламному ролику, в якому представила нову туш.

А сьогодні Надя потішила фанатів новим знімком. Схоже, що скоро нам варто очікувати більше яскравих знімків, які прикрасять глянець "Vogue Ukraine".

Співачка з'явиться на сторінках глянцю в яскраво-червоній сексуальній сукні, яка чудово підкреслює її фігуру. Фатальний образ вона доповнила масивними та стильними сережками-колами.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Дівчина сидить у зеленому саду за столом, перед нею на столі фрукти та вино.

Шанувальники з нетерпінням чекають, коли зможуть побачити більше яскравих фото співачки.

"Красуня",

"Бордове бордо. Сама красива і модна",

"Чарівна",

"Ааааа, тобі дуже йде червоний",- коментують вражені прихильники.

Дивіться: Спільний проект Дорофєєвої та Монатіка

Нагадаємо, співачка Надя Дорофєєва показала фанатам в соціальній мережі підтягнуту спортивну фігуру та розповіла, як їй вдається підтримувати своє тіло у відмінній формі.

Як повідомляв Знай.ua, 26-річна Надя Дорофєєва показала всім у соцмережі свою оголену п’яту точку. Фото з сідницями не всі сприйняли позитивно, що спровокувало безліч суперечок в соціальній мережі.

Також Знай.ua писав, що телеведучий і співак, чоловік артистки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес назвав себе безробітнім і навіть дівчиною легкої поведінки. Відповідну публікацію артист розмістив у своєму Instagram.