Музична виконавиця Надя Дорофєєва показала фанатам в соціальній мережі підтягнуту спортивну фігуру.


Нову публікацію Надія вирішила зробити в Инстаграмі.


29-річна Дорофєєва показала свої принади в спортивному костюмі, який складався з короткого топа, що оголює живіт, і коротких шортів. В руках у зірки були маленькі гантелі.


“На стилі та на спорті”, - свідчить підпис під фотографією.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще


Шанувальники залишилися в захваті від знімка. “Здорофеєва”, “Фітокуколка”, “Така красива фігурка”, - пишуть вони, і залишають купу закоханих смайликів.


Не обійшлося і без негативних емоцій з боку фоловерів, але їх виявилося набагато менше, що дозволило їм загубитися серед захоплених відгуків.


Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва виклала фото в мережу, яке викликало протилежну реакцію. Фанати не оцінили наряду Наді для зйомок у спільному кліпі з Дімою Монатиком. На популярній співачці була надіта жовта блуза з об'ємними рукавами і напівпрозорі білі легінси, з-під яких було помітно спідню білизну. Користувачі стали задавати питання: де спідниця і чому видно труси? Деякі не оцінили і блузу, яка була дуже об'ємною. А її рукава нагадали фанатам нарукавники для тих, хто не вміє плавати.


Раніше Знай.UA розповідав про основні помилки, які можуть зіпсувати будь-який образ. Проблеми торкнулися тону обличчя, нігтів, вій, волосся і губ.


Також Знай.UA публікував спортивний наряд колеги і подруги Дорофєєвої Насті Каменських, який був категорично розкритикований її фанатами. Все було добре: і спортивне плаття, і світшот, зав'язаний на стегнах, але зіпсували образ яскраво-зелені шкарпетки, вдягнуті під яскраво-рожеві капці. Подібного несмаку від знаменитості фоловери не чекали, про що прямо і написали в коментарях. І лише небагато відреагували з підтримкою, зазначивши, що Настя не боїться експериментів, і не думає про думку інших. Особливо збентежило фанатів, що шкарпетки не просто зелені, а неонові.