Ви не виходьте на вулицю в пом'ятому і тим більше рваному одязі, справно позбавляючись від затертих майок і джинсів. Але є й інші, більш підступні і менш помітні "маркери", які надають вашому образу неакуратний вигляд.

Звичайно, ви виглядаєте чудово. А як повинно бути інакше? Але ви, напевно, помічали жінок, які виглядають, м'яко сказати – "не дуже". Що вони роблять неправильно? Чому вони виглядають недоглянутими? І як з цим боротися. Передає Clutch.

У Франції кажуть, що красива жінка – це та, яка володіє шармом і доглянутістю. А що таке доглянутість, крім того, що це завжди чисте волосся, акуратний манікюр і сяюча шкіра?

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ці 6 помилок зроблять будь-який образ недоглянутим:

Неправильний тон

Неправильно підібраний тон може сильно зіпсувати образ. Немає більш дивного видовища, як темне обличчя і біла шия. Щоб уникнути цієї помилки вибирайте напівпрозорі тональні основи і добре розтушовуйте їх не тільки на обличчі і шиї, але і в зоні декольте.

Контур губ

Раніше була "дика мода" наносити на губи контур, який помітно відрізняється від тону помади. Але зараз цього точно не можна допускати. Тому, якщо вам все ж хочеться нанести контур, то підбирайте лайнер ідентичний помаді.

Залишки лаку на нігтях

Здається, в століття гелевих покриттів таке точно ніколи не побачиш, але бувають "екземпляри", які примудряються вийти на люди з наполовину стертим лаком. Цього не можна допускати. Краще бути без покриття, ніж з таким неподобством на нігтях.

Брови

Ви вже знаєте, що в моді натуральний макіяж, але не всі ще встигли відчути модний тренд. Деякі застрягли у минулому столітті і досі малюють собі чорні, гуталиновые брови. Багато стилістів наполягають на тому, що брови – це основний і головний показник доглянутої жінки. Якщо вони в порядку – нічого не може зіпсувати образ.

Довгі, згинаються нігті

Якщо ваші нігті почали закручуватися і вам вже складно справлятися з повсякденними справами – обріжте їх негайно. Ви ж не збираєтеся потрапити в книгу рекордів Гіннеса?

Надмірний засмага

Крім того, що засмага може бути небезпечна, це ще й не красиво і вже не модно. Забудьте про солярій. І запам'ятайте, дуже засмагле обличчя виглядає недоглянутим!

Нагадаємо, візажист Меган Маркл розкрила всі секрети її брів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", серед голлівудських зірок є ті, над чиїми бровами можна тільки щиро посміятися.

"Знай.uа" писав, 3 способи змусити чоловіка мріяти тільки про тебе.