Емілі Ратаковскі в "траурному" вбранні стала справжнім прикрасам модного показу в Нью-Йорку. Шанувальники оцінили не тільки вбрання від Marc Jacobs, але і чудову фігуру моделі.


27-річна манекенниця і Instagram-зірка Емілі Ратаковскі змусила серця чоловіків битися швидше на Тижні моди в Нью-Йорку і це незважаючи на «траурний» брючний костюм. Дівчина в черговий раз довела, що є сучасною іконою стилю.

Для показу Емілі одягла чорний топ у вигляді величезного банта і широкі брюки того ж кольору.
Образ модель доповнила незвичайним капелюхом, який надавав загадковості, і босоніжками на підборах.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще


Раніше повідомлялося, що відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Так, нещодавно дівчина відправилася в ресторан, одягнувши сукні з дуже глибоким декольте. Голі груди знаменитості буквально випала з облягаючого наряду, засвітивши всьому закладу її соски.
Всього за п'ять годин відвертий кадр набрав майже 650 тис. лайків, проте фанати розділилися на два табори. Одні почали захоплюватися пишними формами Емілі, проте інші вважають, що це вже перебір і засудили Ратаковські. Були і ті, хто обурювався, що соски довелося замазати пікселями.

Нагадаємо, Ратаковскі у відвертій сукні показала рожеве пузико.

Як повідомляв портал "Знай.uа", що Ратаковскі вивалила масивну груди.

Також "Знай.uа" писав, як відома модель обвела навколо пальця фанатів.