Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину шанувальників на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість в черговий раз показала масивні сідниці, обтягнувши їх сірими лосинами. Так, дівчина вирушила підкорювати Нью-Йорк і позувала на даху одного з хмарочосів.

За добу пікантний кадр назбирав майже 147 тис. лайків, а фанати залишилися в захваті. Багато хто почав розхвалювати величезну п'яту точку і жалітись, що для гарного ранку їм не вистачає Анастасії і її розкішної фігури поруч.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику. Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик. А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще