Відома модель, ангел Victoria's Secret і сестра світської левиці Кім Кардашьян, 22-річна Кендалл Дженнер, мабуть, єдина з родини, хто не вдавалася до пластичних операцій. Дівчина пишається тим, що не має занадто пишних форм і часто хвалиться підтягнутою фігурою в Instagram. Нещодавно знаменитість показала пікантні знімки свого оголеного тіла, позуючи перед дзеркалом.

"Ну, взагалі це мій торс...", - ненароком похвалилася Кендалл. За 14 годин сексуальний ролик набрав 4,5 млн. переглядів, а фолловери залишилися в захваті. Багато хто почав розхвалювати фігуру Дженнер, проте знайшлися і ті, хто вважав, що це надто вже відверто.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кендалл Дженнер поділилася пікантним знімком у білому бікіні, розлігшись на дивані. Також знаменитість нещодавно показала фоловерам дуже кардинальні зміни в зовнішності. Шокуюча коротка стрижка і дихальна маска - задумка фотографів всесвітньо відомого глянцю Love Magazine.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще