Аліна Гросу зараз - це сексуальна блондинка з пишними формами, яка в свої молоді 23 роки може похвалитися ще й вісімнадцятирічним досвідом роботи на сцені. Мало хто зможе впізнати в пухких губах, ідеальній осиній талії, сміливих піснях і фотосесіях в чоловічому журналі «Максим» чотирирічну дівчинку з копицею кучерявого волосся. Аліна Гросу стрімко набирає обертів у творчій кар'єрі, як зріла артистка, актриса, новий секс-символ і значуща героїня поп-культури.

Аліна Гросу - ефектна блондинка, в якій важко дізнатися чотирирічну кучеряву "бджілку"
Аліна Гросу - ефектна блондинка, в якій важко дізнатися чотирирічну кучеряву "бджілку"

Біографія

Співачка, яка змінилася до невпізнання, одягнувши на собі образ фатальної блондинки, на першому пісенному конкурсі в своєму житті «Міні-міс Україна» перемогла всього в три з половиною роки, отримавши номінацію «Маленька панночка - талант 1998». Дівчинка росла артистичною і талановитою, мала гарний слух і голос, що батьки тільки підтримували і культивували в дитині. Її дитинство швидко закінчилося, в 1999 році юна зірочка підкорює слухачів піснею і кліпом «Літо», бере участь в дитячому телевізійному конкурсі «Крок до зірок».

У дитинстві Гросу виглядала як янголятко - кучеряві спіральки волосся, мила посмішка і сильний голос, що підкорили не лише слухачів, а й диву українського шоу-бізнесу і змусили стати покровителькою Аліни - Ірину Білик. Композитор, відома своїм авторським умінням написання пісень і текстів, пише значимі для дитячої кар'єри Аліни пісні: «Бджілка», «Свобода», «Рушничок», «Маленька любов». У п'ять років Аліна Гросу презентує перший альбом «Разом зі мною», в колаборації з Білик, який приніс небувалу популярність і визнання талановитої дівчинки. У 2000 році вона визнана «Людиною року», займає номінацію на конкурсі «Пісенний вернісаж», стає дипломантом російського конкурсу «Ранкова Зірка», виступає нарівні з дорослими виконавцями на «Слов'янському базарі» і «Пісня року», показуючи дивовижну працьовитість. Юній артистці виповнюється шість років, коли її хрещеною мамою стає Ірина Білик і вона переїжджає підкорювати українську столицю.

Аліна Гросу з хрещеною мамою і першим продюсером Іриною Білик
Аліна Гросу з хрещеною мамою і першим продюсером Іриною Білик

Цікаво, що сцену на той момент ділили дві українські маленькі співачки: Гросу і Ассоль. Але, на відміну від Аліни, Катерина Гуменюк, якій в дитинстві принесла популярність пісня «Червоні вітрила», зробить велику паузу в стосунках з естрадою і повернеться в зоряне життя тільки в дорослому амплуа «Х фактора» і шостому сезоні конкурсу «Голос країни».

На першому пісенному конкурсі Аліна перемогла в три роки
На першому пісенному конкурсі Аліна перемогла в три роки

У дев'ять років Аліна виступає в рамках першого сольного концерту в Миколаєві, після чого її пісні стають справжніми хітами: кліпи з Аліною крутять по телебаченню, виконавиця дає концерти у співпраці з зірками і самостійно. Дитячі пісні дівчинки співає вся країна, а артистка тим часом випускає відео на пісні альбомів «Безпритульний хлопчисько» і «На 19 поверсі» з хітом «Золоті куполи», ще кілька альбомів, один з яких, «Море хвилюється», стає золотим. Паралельно з виступами, Гросу вчиться у київській Печерській гімназії №75, 11 класів якої в 2008 екстерном закінчує і вступає до Академії естрадного циркового мистецтва імені Утьосова, де на відмінно навчається на факультеті музичного мистецтва.

Артистці виповнюється шість років і вона переїжджає до Києва
Артистці виповнюється шість років і вона переїжджає до Києва

Аліна Гросу - власниця кабріолета вартістю $120 тис., його підніс у подарунок тато. Учасниця дитячого конкурсу «Євробачення» посіла друге місце у відбірковому фіналі і не потрапила на світовий пісенний конкурс, але за старання в 12 років отримала новенький двомісний кабріолет сріблястого кольору з відкидним верхом.

У дитинстві Гроссу виглядала як янголятко
У дитинстві Гроссу виглядала як янголятко

У 2008 році вибухнув скандал навколо безсоромного виступу тринадцятирічної артистки, яка шокувала появою в садо-мазо латексному костюмі, з оголеними грудьми, танцівниками на повідках і в намордниках, під керівництвом продюсера Михайла Медведєва. Крім вигляду, Аліна додала масла у вогонь непристойними танцями, презентуючи пісню «Танцюють всі!» додаючи виступу ще більших провокацій. Відверта дочка розчарувала батьків, виступ викликав бурю емоцій і чвари в сім'ї, йшлося навіть про позбавлення батьківських прав, про що в подробицях доросла Аліна розповідає в інтерв'ю. До питань про поведінку для свого віку, артистка відповіла: «Ну, вибачте, у мене такі груди, не можу ж я їх відрізати або заховати. Тільки той, хто нічого не робить, не помиляється. Звичайно, я про щось шкодую, про щось ні, але якщо під час кризи тільки про мене і кажуть - мені дуже приємно».

У 2008 році артистка шокувала появою в садо-мазо латексному костюмі
У 2008 році артистка шокувала появою в садо-мазо латексному костюмі

У 2010 році артистка приймає рішення продовжувати навчання в Москві, і стає студенткою ВГІКу факультету «Актриса кіно і театру». В цей час виходять знакові пісні «Просто я придумала тебя» в дуеті з репером Ліоном, «Прости меня, моя любовь», в них чарівна дитинка перетворюється в чуттєву дівчину, яка співає про серйозні речі, з дорослими словами в тексті. Доросла Аліна Гросу сподобалося багатьом, композиції стають хітами, а на нову пісню «Мокрые ресницы» звертає увагу режисер Алан Бадоєв, який знімає кілька кліпів, в тому числі на музику «А помнишь мелом на асфальте рисовал».

Маленька кудряшка почала перетворюватися на дорослу дівчину
Маленька кудряшка почала перетворюватися на дорослу дівчину

Гросу грає в кіно, з її участю вийшли фільми: «Дуже новорічне кіно, або Ніч у музеї», «Птах у клітці», «Таємниця козацького храму», «Офіцерські дружини», «Я люблю свого чоловіка».

У 13 років, в рамках всеукраїнського сольного туру, виконавиця відіграла концерти в 22-х містах України, а в 16 років - з аншлагом провела перший сольний концерт в Жовтневому Палаці Київа. Аліна випускає нові пісні, що набирають популярність, які пише і продюсує уже самостійно: «Три слова», «Давай запомним это лето», «Тормоза», «Твоей навеки», «Let Go», «Бросай», «Взрослая». З кожним днем Аліна стає все популярнішою, а її пісні - впізнаваними. У 2013 році артистка бере участь в теле-проекті «Один в один», проходить відбір на міжнародний конкурс «Євробачення 2013», а також отримує заслужену премію «Фаворит успіху».

У 2015 році розвитком кар'єри артистки зайнявся співак, композитор і продюсер Григорій Лепс, під заступництвом якого Гросу бере активну участь в російських пісенних фестивалях, випускаються нові пісні «Не забывай» і «Ревную». Імідж виконавиці кардинально змінюється: пекуча брюнетка перетворюється в розкішну блондинку, кліпи насичуються елементами танців і пластики. Операції по зміні кольору волосся відбулися на вимогу для зйомок у фільмі. Незабаром дівчина порвала контракт з Лепсом і зайнялася власною розкруткою. Про причини розриву Гросу не поширюється, але за чутками, занадто великий тиск з політичної сторони надавав прихильник Путіна. Пристрасті розпалилися під час виступу Гросу в дуеті з Лепсом з піснею «Рюмка водки на столе», за що співачка отримала безліч гнівних відгуків з боку українських шанувальників.

Гросу на виступі з Григорієм Лепсом
Гросу на виступі з Григорієм Лепсом

У 2018 році Аліна Гросу випускає шостий студійний альбом «Бас», що включає зухвалу пісню «Хочу я баса», з кліпом з 1 млн. переглядів у youtube. Відеоролик включає відверті сцени, в яких «бджілка» постає в пікантних ракурсах. Смілива добірка включає останню випущену авторську композицію з цікавим анімаційним роликом, який набрав більше 3 тис. переглядів, під назвою «Найки», за словами співачки - частково автобіографія.

У 2018 році Аліна випускає альбом «Бас»
У 2018 році Аліна випускає альбом «Бас»

Сім'я

Аліна Михайлівна Гросу народилася в Чернівцях 8 червня 1995 року, має молдавське коріння. Батько має юридичну освіту, зараз займає посаду депутата міськради, мама - медсестра. У Аліни також є зведений брат Роман 1985 року народження, а в 2017 у співачки народився рідний молодший брат - Михайло.

Личная жизнь

Особисте життя артистки - таємниця, покрита мороком довгі роки. Андрій Щипанов претендував на місце супутника життя ефектної дівчини, але зовсім скоро вона з Микитою Пресняковим, онуком Пугачової, в Парижі, і ні перша, ні друга пара не підтвердила зв'язок. Серйозні стосунки у дівчини з'явилися в 19 років, коли Аліна була помічена в обіймах футболіста збірної Аргентини, захисника клубу англійської Прем'єр-ліги «Манчестер Юнайтед», колишнього гравця «Спартака», Маркоса Рохо. З ним дівчина познайомилася в 2014 році в барі, не підозрюючи, що її хлопець одружений на португальській моделі Євгенії Лусардо, у нього навіть є дочка! Після недовгої інтрижки з невдалим романом вони розлучилися. За словами дівчини, вона пішла, як тільки дізналася про існування сім'ї обранця.

За словами Аліни, вона не готова заміж
За словами Аліни, вона не готова заміж

У квітні Аліна Гросу порадувала шанувальників оголеними фотографіями з Самвелом Туманяном. Остання пісня артистки - «Ложь», в кліпі якого зірка знялася разом з переможцем четвертого сезону «Топ-модель по-українськи». Разом з манекенником співачка з'явилася в постільних сценах без одягу і цензури. Молоді люди, всупереч чуткам, не зустрічаються.

Аліна Гросу з Самвелом Туманяном
Аліна Гросу з Самвелом Туманяном

Черговий наречений епатажної молодої співачки - відомий російський актор Мікаел Арамян, зірка серіалу «Драбина в небо». З ним Аліна зустрічається на зйомках кліпу до пісні «Собака». Пара часто відвідує світські події разом, на якій вони тримаються за руки або цілуються. Мікаел також взяв участь в зйомках відеоролика до пісні «Алкоголь / Вне закона», датованої 2016 роком.

Черговий наречений - Мікаел Арамян
Черговий наречений - Мікаел Арамян

У вересні 2018 року, Гросу заінтригувала шанувальників новим фотознімком в інстаграмі, на ньому артистка вбралася в ніжну весільну сукню. Щоб розвіяти сумніви, зірка прокоментувала фото, пояснюючи образ нареченої необхідним для зйомок в черговому фільмі. За словами Аліни, в 23 роки, вона ще не готова бути заміжньою, і на даному етапі її життя повністю присвячено творчості.

Чутки

Аліна неодноразово привертала увагу своїх підписників своїм зовнішнім виглядом. Цього літа, наприклад, вона освіжила свій стиль і відрізала довгі біляві локони в коротке стильне каре, але не зачіска хвилює шанувальників в першу чергу. Багацько захоплюється ідеально пишними формами 23-річної артистки, зріст якої складає 169 см при вазі 53 кг, але є й ті, хто не вірять натуральності та природності такої краси. Хірургічне втручання Аліна заперечує і розкіш своєї фігури виправдовує українським корінням, хорошою генетикою і великим обсягом роботи над собою, демонструючи свої прикраси на численних знімках в купальнику або відвертій сукні, опублікованих в соцмережах. Але незважаючи на чесне слово артистки, яка готова підтвердити відсутність силікону в собі на детекторі брехні, трансформації, що відбулися з дівчиною за переломний період 2015 року не можна не помітити!

Трансформації обличчя дівчини не можна не помітити!
Трансформації обличчя дівчини не можна не помітити!

Відомий пластичний хірург Дмитро Слоссер прокоментував деформації виконавиці так: «Тюнінг був здійснений повний: і підтяжка брів, і пластика губ, і пластика носа, і зменшення розміру щік - з видаленням кількох корінних зубів. Зміна щік виконана настільки радикально, що, на мій погляд, це вибивається з якихось естетичних пропорцій. Мені здається, її щоки зараз непропорційні рисам обличчя, що виглядає неприродно і штучно ». Те ж саме помітив і його колега Андрій Іскорнев: «Дівчина зробила ринопластику, збільшила губи. Також, якщо це не фотошоп - ще й грудочки Біша прибрала. Ніякими дієтами подібного ефекту не доб'єшся ».

Аліна Гросу зараз - це сексуальна блондинка з пишними формами
Аліна Гросу зараз - це сексуальна блондинка з пишними формами

Аліна Гросу - наймолодша артистка України, яка почала свою кар'єру всього в три роки, молодий автор, секс-символ, лауреат і учасник міжнародних фестивалів і конкурсів, подібно бутона змінюється щороку і квітне. Виточуючи природний талант, працюючи у співпраці зі знаменитими діячами мистецтв і навчаючись майстерності пісні, Аліна - юне обдарування, яке сміливо стає гідним конкурентом нарівні зі своїми вчителями та затьмарюючи їх, вражає та і захоплює своїми успішними метаморфозами ряди зростаючих шанувальників.

Фотографії

Співачка, яка змінилася до невпізнання, одягнувши на собі образ фатальної блондинки
Співачка, яка змінилася до невпізнання, одягнувши на собі образ фатальної блондинки

Аліна Гросу з актором познайомилася під час зйомок кліпу "Собака"
Аліна Гросу з актором познайомилася під час зйомок кліпу "Собака"

Перемога в конкурсі «Маленька панночка - талант 1998»
Перемога в конкурсі «Маленька панночка - талант 1998»

Зйомки для чоловічого журналу "Максим"
Зйомки для чоловічого журналу "Максим"

Аліна Гросу стрімко набирає обертів у творчій кар'єрі, як зріла артистка і актриса
Аліна Гросу стрімко набирає обертів у творчій кар'єрі, як зріла артистка і актриса

Мало хто зможе дізнатися в пухких губах чотирирічну дівчинку
Мало хто зможе дізнатися в пухких губах чотирирічну дівчинку

Відео

Кліп, в якому не кожен дізнається «бджілку» - маленьку артистичну Аліну Гросу.

Кліп, знятий Аланом Бадоєвим на більш дорослу пісню Аліни «Мокрые ресницы» 2011 року.

Відеоролик, в зйомках якого взяв участь російський актор Мікаел Арамян.

Скандальне голові відео артистки: в ліжку з молодою топ-моделлю.

Гучна авторська пісня «Найки» з мультиплікаційним роликом і відвертим текстом.

Новини

Гросу розповіла Znaj.ua інтимні подробиці своїх буднів.

Як повідомлялося раніше на Znaj.ua, силіконова бджілка Аліна Гросу порадила Хейтерам подивитися на її маму, і все відразу стане на свої місця.

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що співачка поділилася з фанатами пікантними фото з відпочинку. Знімки Гросу продемонструвала в Instagram.

Догралася: Гросу мало не кинули в мавпятник в Лос-Анджелесі.

Посилання

На сторінці інстаграм зірки 200 тис. підписників. У неї безліч шанувальників, які слухають її пісні, обговорюють фото, цікавляться життям в різних соцмережах, якими Аліна активно займається - а це головне в житті артиста.

Офіційний сайт
Фейсбук
Твітер
Вконтакте
Ютьюб
Інстаграм