Співак Влад Соколовський розповів про розлучення з Ритою Дакотою. На початку августа його дружина заявила про розрив відносин у зв'язку зі зрадою чоловіка. Влад повів себе як справжній мужчина. Він не став виправдовуватися, визнав усі звинувачення і пішов на висунуті дружиною умови.

На своїй сторінці в Instagram Соколовський розмістив велике звернення до фанатів. Він зізнався, що спеціально витримав паузу перед тим, як почати говорити.

"Мій відхід у тишу дозволив мені розчути все до дрібниць і побачити всю картину більш об'єктивно. Та й не хотілося що-небудь говорити, поки не були закінчені важливі юридичні тонкощі. Я пішов на всі Ритины умови. Питання закрито і пора йти далі"

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Влад дуже хоче налагодити стосунки з дружиною, загладити заподіяну шкоду родині і проводити час з донькою.

"Я дуже люблю свою дочку, завжди буду поруч і зроблю все, щоб вона була щаслива. Я завжди буду по-людськи любити Риту, тому що вона назавжди близька мені людина і Мати моєї Дитини"

Про свою зраду чоловік згадав лише побіжно, назвавши її великою помилкою. Повідомив, що зробив правильні висновки і готовий прийняти будь-яке рішення дружини.

"Моя глобальна помилка дала мені серйозний урок. З упевненістю можу сказати, що свої висновки на майбутнє я зробив. Саме за це я дуже вдячний цій жорсткій життєвої ситуації"

Крім того, співак знову відкрив коментарі на своїх сторінках у соціальних мережах і пообіцяв відповісти на запитання передплатників. Проте поки неясно, чи буде чоловік відповідати на питання, що стосуються розлучення, адже, за його власними словами, "стогони войовничих феміністок і небилиці жовтих ресурсів" він коментувати не буде. Ймовірно, Соколовський розраховує, що передплатники відмовляться від ситуації з розлученням і нарешті згадають про його творчість.

Невідомо як далі складуться відносини зі скривдженою дружиною, але Влад готовий іти далі і відновити сімейні стосунки.

"Знай.иа" писав раніше: ще одна казка звалилася: сама солодка парочка шоубізу подає на розлучення

"Знай.иа": у мережі з'явилися подробиці розлучення Шнурова і Матильди.