Концерт Міжнародного благодійного фестивалю "Назустріч мрії" в Одесі зібрав в цьому році рекордну кількість глядачів.

Юний український співак із Любомля Андрій Ковальський здобув ІІ місце на XII Міжнародному благодійному фестивалі дитячої творчості "Назустріч мрії". А у фіналі талановитий школярик співав на одній сцені з Тіною Кароль. Про це повідомляє газета "Волинь".

"Оригінальною подачею та професійним виконанням пісні із конкурсу Євробачення-2018 "Nobody but you" Андрій Ковальський виборов почесне II місце в категорії "Вокал". Ще й на гала-концерті співав із Тіною Кароль. Окрім цінних подарунків, виграв путівку до Китаю", - повідомляє видання.

На фестиваль волинянин потрапив за результатами попереднього відбору, надіславши відео з конкурсними номерами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Варто відзначити, хлопець вже четвертий рік поспіль бере участь у пісенному конкурсі. Вперше спробував свої сили в Києві, але, на жаль, призового місця не здобув.

Але він вже був переможцем та виступив із гуртом "Клей Угрюмого". До речі, з хлопцями вони постійно зустрічаються на фесті.

Молодого перспективного хлопця завжди підтримують сім’я, друзі, товариші, з якими знайомиться на фестивалі.

Нагадаємо, в цьому році відбувся вже 12-й благодійний фестиваль "Назустріч мрії", який здійснюється за підтримки Асоціації міжнародних і всеукраїнських громадських організацій "CHILD.UA" на чолі з його Президентом - Євгенією Тимошенко.

Відзначимо, Кароль була вражена талантами і щирістю учасників.

"Їм натомість нічого не потрібно, тільки поділитися своїм теплом. Це зворушило! Це чудово!" - розчулилася Тіна.

"Я вчора співала тут з маленькими дітками. На цій сцені проходив дитячий фестиваль, де дітки з поганим слухом або поганим зором змогли виступити. Фестиваль, на якому діти відкрили свої серця. Я вражена, наскільки вони чисті і щирі", - розповіла публіці Тіна Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль дуже активно веде свою сторінку Instagram і часто показує фанатам кадри з життя. Так, нещодавно знаменитість поділилася чорно-білими знімками на своїй сторінці в соцмережі Instagram, на яких позує в ніжному мережавому бюстьє з глибоким декольте.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, юний співак Артем Харченко, який переміг рак, виступає для українських військових і збирає гроші для онкохворих дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, Маленький мисливець за хайпом з Тернополя звернувся до відомої української співачки Тіни Кароль з величезним особистим проханням.