Скандальна російська телеведуча Лєра Кудравцева не втомлюється вражати шанувальників новими знімками. Цього разу зірка вирішила показати себе у всій красі - без макіяжу, чим викликала здивування у більшості своїх дописників.

Відповідне фото Кудрявцева опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На новій фотографії телеведуча відображена в не характерному для себе "домашньому" образі. Поруч з нею стоїть коментатор і ведучий телеканалу "МатчТВ" Георгій Черданцев.

Користувачі мережі в коментарях були вражені зовнішнім виглядом Кудрявцевої без макіяжу. Деякі похвалили телеведучу за сміливість.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Фу, мама, кінчайте бухати!" – написала sobuanina. "Жах, страхіття, куди дивилися батьки чоловіка, коли син одружувався на страшній бабі?!" – прокоментувала fedorenko9913. Деякі схвалили зміни в іміджі Кудрявцевої. "Смішна Лера. Не боїться виглядати так! Справжня артистка!" – прокоментувала luizapetrova4387. "Лера, впізнав тебе тільки по "прищуру" губ. Зачет!" – написав bob_su_0512.

Нагадаємо, 13 серпня стало відомо, що Лера Кудрявцева народила дитину хокеїстові Ігорю Макарову. Зірка викликала шквал критики, коли через місяць кинула доньку заради фестивалю "Нова хвиля".

Напередодні в Сочі стартувала "Нова хвиля". Лера Кудрявцева за традицією стала ведучою конкурсу молодих виконавців, заради чого їй довелося залишити немовля. На своїй сторінці в інстаграме Кудрявцева виклала фото і відео з церемонії відкриття "Нової хвилі". Співведучим зірки став Андрій Малахов.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", 28-річний син Кудрявцевої Жан планує після народження дитини влаштувати весілля і в даний момент зайнятий організацією заходу: вибором обручок, місця для торжества.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що багато хто дотримується думки, що до 30 треба будувати кар'єру і лише потім народжувати. Але, приклади цих зірок говорять про протилежне, їм вдалося стати популярними незважаючи на раннє материнство. Про це Читайте в матеріалі Clutch.