Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, актриса Хлоя Кхан дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість зі своєю подружкою вирушили в один з лондонських клубів. Варто відзначити, що дівчата дуже схожі між собою, можливо, у них навіть один пластичний хірург на двох.

"Погані дівчата не такі слухняні, зате хороші дівчатка не такі веселі", - помудрувала Кхан. За 15 годин знімок зібрав майже 28 тис. лайків. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні почали писати, що мріють опинитися в компанії подружок, інші ж були обурені зухвалою поведінкою Кхан.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлоя Кхан часто демонструє пишні форми, над якими потрудилося безліч пластичних хірургів. Виявляється, що у дівчини є багато хейтерів і більшість з них - чоловіки.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також знаменитість вирішила погратися біля басейну, показавши масивні форми і поскаржилася, що прокинулася від дикого похмілля.

А ще Кхан вирішила заглянути в спа-салон, вибравши для цього дуже незвичайний купальник. Її принади були суцільно покриті декоративними золотими деталями.