У 21 столітті, еру інтернету дуже легко ввести когось в оману. Іноді на гачок траплялися навіть впливові ЗМІ, які публікували неперевірену інформацію про смерть тих чи інших зірок.

Валерія

У 2016 році всюди була інформація про те, що співачка Валерія нібито загинула в автокатастрофі біля Смоленська, а Йосип Пригожин — її чоловік — перебував у реанімації в тяжкому стані.

Микола Расторгуєв

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Соліст групи "Любе" теж опинявся під прицілом, причому не один раз. Співак помирав від раку, то гинув в автокатастрофі, то не витримував серцевого нападу, то розбивався на лижах. Микола вже вважає їх своєрідною прикметою — мовляв, значить, буду довго жити.

Гуф

Фраза "Гуф помер" встигла стати інтернет-мемом. У 2011 році в аеропорту Домодєдово був теракт, після якого в пресі з’явилася інформація, що репери Баста і Гуф загинули разом з десятками інших людей.

Правда, потім інформацію про Басту спростували, а ось про те, що Гуф живий, згадати, мабуть, забули.

Леонід Якубович

У 2016 році "помер" і Леонід Якубович. Преса повнилася заголовками про те, що відомий ведучий "Поля чудес" загинув в автокатастрофі. Сам ведучий прокоментував це дуже іронічно — він сказав "Так, це правда. Сьогодні вже 40 днів, як я помер".

Йосип Кобзон

Про смерть або термінову госпіталізацію співака приблизно раз на півроку з’являлися помилкові чутки. Правда, останній раз вони все ж виявилися вірні — Кобзон помер в кінці серпня 2018.

Йосип Кобзон
Йосип Кобзон

Діма Білан

У 2017 році, коли Діма Білан страждав від гастриту і через це вигладав хворобливо, всюди були рекламні банери, що повідомляли про смерть співака. Шанувальники були в жаху, і розвіяти сумніви і поліпшити стан зміг тільки пост самого Білана в соцмережі.

Діма Білан
Діма Білан

Алла Пугачова

На початку травня 2018 року в Мережі з’явилася фейкова інформація про те, що співачка померла від передозування наркотиків або від тромбозу, про яку написали всі ЗМІ. Правда, незабаром Пугачова опублікувала пост в Instagram, за яким стало зрозуміло, що вона жива.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Нагадаємо, колишня дружина Кузьміна відкрила таємницю стосунків з Пугачовою.

Як раніше передавав Знай.ua, Діма Білан втік від депресії до батьків.

Також Знай.ua писав, що Лобода вивалила голі груди на Білана і зізналася у любові російському співакові.