Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину шанувальників на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість весь час позує у відвертих нарядах або маленьких купальниках. Так, для дівчини більше не страшні холоди, адже вона утеплилася у своєму стилі: короткий топ-светр і в'язана міні-спідниця допоможуть Анастасії в сувору зиму.

За 6 годин пікантні кадри набрали майже 62 тис. лайків, а хтиві фолловери залишилися в захваті. Деякі зазначили, що в цьому міні - костюмчику Квітко виглядає дуже елегантно, інші ж почали розхвалювати форми і обличчя Анастасії.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.