Дочка відомої російської співачки Любові Успенської втратила кілька зубів, впавши з велосипеда в Коста-Ріці. Також дівчина зламала щелепу з двох сторін. Про це в Instagram розповіла сама співачка.

"11 вересня моя донька Таня впала з велосипеда в Коста-Ріці, в результаті чого зламала щелепу з двох сторін і втратила 5 зубів. Після двох складних операцій ми багато чого переоцінили, а в першу чергу значення істинної краси. А сьогодні ми виконали роботу, на яку я насилу змогла зважитися, але яка в підсумку нам всім принесла величезне звільнення", - написала королева шансону і опублікувала відео, на якому голить дочку наголо.

Відеозапис з цими жахливими діями опублікували в Инстаграмі співачки. На кадрах видно, як зірка пасмо за пасмом зрізає волосся і позбавляє Тетяну її красивого волосся.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Виявляється, за допомогою позбавлення від волосся на голові дочки в минуле повинен піти і весь негатив. Співачка абсолютно впевнена, що саме таким чином відсікається і назавжди усувається все погане.

Як раніше повідомляв портал, 63-річна російська співачка Любов Успенська любить поскандалити, поепатажити і похизуватися, навіть якщо нічим. Саме так, на її думку, повинна вести себе "королева шансону" якою Успенська сама себе проголосила.

А ще, на думку "королеви", їй потрібно обов'язково мати придворних собачок. Ну хоча б одну. Але щоб породистою була і з таким же "породистим" ім'ям.

Також ми писали, що співачка NK після прохолодної Юрмали, де виступала на фестивалі Лайми Вайкуле, перемістилася в столиці Азербайджану. В Баку проходить міжнародний фестиваль "Жара".

До багатої східної країни, де дуже люблять наших артистів, з'їхалися наші зірки, ті ж Ані Лорак, "Время и стекло", Віра Брежнєва, Loboda, MOZGI, ALEKSEEV та ін

Нагадаємо, Настя Каменських і Любов Успенська показали загальну любов.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" російська співачка розлютила мережу танцями на грошах.

Також портал "Знай.uа" писав, що самопроголошена королева шансону найняла кухаря для пса.