У четвер, 4 жовтня, в Києві відбулася прем'єра української комедії "Скажене весілля". Показ відбувся в столичному кінотеатрі "Київська Русь". Захід відвідало багато українських селебрітіз. Серед присутніх у залі були Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв, Леся Матвєєва і Валерій Созановський, Ольга Слонь і Олег Михайлюта.

Але більше за всіх сяяла відома українська телеведуча Катя Осадча. Воно й не дивно, адже її чоловік – успішний телеведучий Юрій Горбунов дебютував як продюсер повнометражного фільму. Для походу в кіно Катя обрала вбрання, яке в ЗМІ вже охрестили як "образ нареченої".

Телеведуча наділа елегантну білосніжну сукня, яку доповнила кокетливим капелюшком. У своєму Instagram Катя Осадча опублікувала фото, на якому позує разом з Юрієм Горбуновим. У підписі до фото телезірка запрошує своїх шанувальників подивитися комедію "Скажене весілля", як це зробила вона.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зазначимо, що комедія "Скажене весілля" – це український повнометражний фільм, режисера Влада Дикого і дебют відомого українського шоумена Юрія Горбунова в якості продюсера. У фільмі знімалися Назар Задніпровський, Поліна Василіна, Джиммі Воха-Воха, Леся Самаєва, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян і Олександр Бегма.

Крім професійних акторів, у стрічці знялися й українські зірки, такі як, Олексій Потапенко, Олег Винник, Монатік і сам Юрій Горбунов. Стрічка виходить в український прокат 4 жовтня 2018. А телевізійна прем'єра відбудеться на телеканалі "1+1".

Раніше повідомлялося, що відомий телеведучий, заслужений артист України Юрій Горбунов порадував шанувальників новим знімком на своїй сторінці в Instagram. На фото телеведучий зображений разом зі своїм маленьким сином в ясний сонячний день.

Нагадаємо, Осадча на безлюдному пляжі показала, за що її полюбив Горбунов.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Осадча показала свою справжню любов.