Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину шанувальників на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість ніколи не приховує величезних силіконових форм, над якими подрудився не один хірург. Так, дівчина вивалила груди у відвертій сукні, рекламуючи відомий бренд.

За кілька днів пікантний знімок набрав майже 403 тис. лайків, а фолловери почали обговорювати тіло Квітко. Багато хто розхвалили масивні груди Анастасії, а особливо хтиві шанувальники почали розписувати, що зробили б у моделлю, будь вона їх дівчиною.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.