Відома українська співачка, екс-учасниця групи "ВІА Гра" Санта Дімопулос часто радує своїх фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішною фігурою, позуючи в спортивному одязі. Так, артистка виклала відео, на якому бере участь у відвертій фотосесії.

"Ось вам ще трохи дурнуватого відео про те як проходять фотосесії 😝😄😜", - підписала ролик Санта. Фолловери залишилися в захваті: "Вау... неймовірна💗👍", "Красуня Ви!!!!😊🌹🌹🌹", "Нічого собі "дурноватое"))) дуже навіть мотивуюче! Вже місяць відкладаю похід в тренажерний зал! А після таких відео розумію що відкладати більше не можна 😂😉", "На це можна дивитися вічно )))))", "Ох вже ці ногииии😍😍", "Непоганий бокс 😁".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Санта Дімопулос показала нове фото з відпочинку, демонструючи ідеальну фігуру. Також артистка розповіла про останню прочитану книгу і її улюблені цитати звідти.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А ще знаменитість вирішила показати, як виглядає без макіяжу і зробила селфі перед сном. Виявляється, артистка гарна і без косметики.