Відома російська телеведуча і зірка популярного гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість в своєму акаунті показала веселе відео з Барселони.

Так, на кадрах, знятих десь в іспанському місті, видно собаку, яка спокійнісінько сидить собі в басейні і дивиться в камеру. Мабуть Катя, коли помітила цього пухнастика, не змогла пройти повз і вирішила зняти тварину. У підписі до відео Варнава запитує своїх шанувальників, що куди піти і що подивитися в Барселоні.

"Катя, під дощ сьогодні ввечері не потрапили? Летіли сьогодні з Вами. Я мало не впісялася, не часто бачиш зірку в звичайній обстановці, особливо, якщо її обожнюєш. Така приємна, без всяких понтів", - написала в коментарях одна з підписниць Катерини.

"В інформаційний центр для туристів і попросити роздруківку з розкладом роботи музеїв безкоштовно. Майже все можна подивитися безкоштовно, треба знати коли. На блошиний ринок Glorios з'їздити", - радить інша фанатка артистки.

Популярні новини зараз
Українцям пояснили важливий нюанс відвідин ТЦК: як не допустити помилку Гороскоп на тиждень 3-9 червня для всіх знаків Зодіаку: перевантаження Овнів, пригоди Близнят та обіцянки Водоліїв Повістку вручать прямо на дивані: ТЦК отримали право заходити у помешкання українців Тариф на світло можуть залишити на рівні 2,64 грн, але не для всіх: кому пощастить
Показати ще

"Парк Гуель взагалі ні про що... обман туристів. І до речі, по вечорах вхід в парк безкоштовний і без черги. Ось тільки дивіться, щоб вийти звідти до закриття парку, а то може виявитися, що вас просто ввічливо проведуть до найближчих воріт і виявиться так, що ваша машина з іншого боку парку і вам доведеться пристойно топати навколо парку. Як нам пояснив охоронець, це трапляється у них досить часто", - пише ще одна шанувальниць.

Раніше повідомлялося, що фанати жахнулися від хворобливого вигляду Варнави. Нещодавно знаменитість в своєму Instagram-акаунті показала новий знімок, на якому вона зображена сидячи на білосніжному дивані в не застебнутих туфлях того ж кольору і миловидному світло-жовтому костюмі. В описі даного поста актриса жартівливо заявила, що не хоче працювати, але їй, як і всім, доводиться.

Нагадаємо, гола Варнава саркастично протроллила хейтерів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катерина Варнава з коханим позували оголеними.

Також портал "Знай.uа" писав, що Варнава запалила на шоу Насті Івлєєвої.