Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість показала знімок з концерту, дуже вдало зроблений в стрибку. Фанати також помітили, що правою рукою артистка показує непристойний жест.

"ХЛІБА і ВИДОВИЩ 🤘💃", - лаконічно підписала кадр Лобода. Фолловери ж прийнялись коментувати: "щось вона показує правою рукою з мікрофоном))))", "А кому адресований Середній палець???..🙄😏", "знову 666 😐", "А тільки мені видно середній палець на правій руці?😂", "Тільки я бачу непристойний жест правою рукою? 🤔😎", "Що за Мортал комбат 😁", "Поза Бафомеда Світлана і ви туди ж 😒", "Лобода вже левітує??", "Нарешті Світланка вознеслася🤭".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Популярні новини зараз
Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.