Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість в черговий раз рекламувала речі популярного американського бренду і знову одягла все облягаюче. Так, которкий топ і лосини ледь умістили всі принади дівчини.

За 12 годин кадр набрав майже 94 тис. лайків. Фолловери ж не змогли пройти повз і почали писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили груди і попу Анастасії, проте знайшлися і ті, хто звернув увагу на миле обличчя Квітко.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.