Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість раптово потрапила в лікарню з обструкцією нирок. Так, артистка перенесла операцію, після якоїодразу ж поділилася з фоловерами подробицями хвороби і навіть перенесла кілька концертів.

"Мої дорогі...Пишу і плачу від болю і образи. Все, що зі мною сталося за останні дні, заподіяло багато болю і зруйнувало наші плани на зустріч. Я так чекала цих концертів. Останні півроку ми цілодобово готували наше шоу. я хотіла порадувати вас, здивувати, підбадьорити, віддати вам усе, що накопичилося в мені - всю мою любов, всі мої пісні! Але життя - непередбачуване.
Біда завжди приходить несподівано і змінює все.
Маленький камінчик став наріжним.
Мені потрібна була термінова операція. Лікарі дали 3 хвилини для прийняття рішення. У мене не було вибору...
Вчора мене прооперували.Я потроху приходжу в себе. Поки складно повірити в те, що відбувається. Але я - фаталіст, а значить все так як має бути. Я дякую всім за підтримку і обіцяю: ми ще заспіваємо! . Наші партнери, з великим трудом, знайшли нові дати зустрічі:
концерт запланований до проведення 25 жовтня, переноситься на 17 січня 2019г.
концерт запланований до проведення 26 жовтня, переноситься на 18 січня 2019г.
концерт, запланований до проведення 28 жовтня, переноситься на 20 січня 2019г. якщо ви не зможете відвідати наші концерти в січні, ви маєте можливість здати квиток.
Всі придбані квитки дійсні на нові дати без обміну.
Бережіть себе і своїх близьких!
Я обіцяю скоро вийти на зв'язок і поговорити з вами особисто!", - поділилася сумними новинами Лобода. Фанати ж увійшли в положення співачки і почали бажати їй якнайшвидшого одужання.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.