Німецька модель Хайді Клум здивувала весь світ своїм неймовірним костюмом на Хеллоуїн. Вона кожен рік шокує своїми витівками, але цього разу, схоже, перевершила сама себе. Модель і її бойфренд на один вечір стали принцесою Фіоною і Шреком.

На днях 45-річна Хайді порадувала шанувальників знімками зі своїм 29-річним бойфрендом, гітаристом колективу Tokio Hotel Томом Каулитцем і вони вирішили створити парний костюм на свято всіх святих.

За моделлю давно закріпилося звання Королеви Хеллоуїна. Вона дуже уважно і турботливо ставиться до образів і гриму на це свято. І в цьому році вона також не розчарувала фанатів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На грим пара витратила годинник, адже він вкрай складний. Її перетворили від маківки до п'ят. Частинку процесу створення шедевра Хайді показала у своєму Instagram.

Раніше жінка вже ставала зомбі, власним клоном і навіть не побоялася постаріти на 100 років. На цей раз модель стала справжньою принцесою Фіоною, подружкою зеленого огра Шрека.

Її хлопець не побоявся стати величезним Шреком. Пара приїхала на вечірку в кареті. До того ж з собою вони взяли трьох своїх "діточок" у колясці. Для цього вони вирішили не переодягати немовлят, а взяти плюшеві іграшки.

Завдяки такому неймовірному образу Хайді Клум підтвердила своє звання Королеви Хеллоуїна і вкотре довела, що при сильному бажанні немає нічого неможливого.

Нагадаємо, гола Хайді Клум уявляє, що їй 18. Зірка позує оголеною з розпущеним волоссям.

Як повідомляв Знай.ua, бездоганна Хайді Клум розкрила секрет ідеального тіла. 45-річна супермодель розповіла, як їй вдається залишатися стрункою.

Знай.ua писав, що голу Хайді Клум застукали з новим бойфрендом в цікавому місці. Вона в черговий раз епатувала публіку новими деталями свого особистого життя.