Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, актриса Хлоя Кхан дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася пікантним вбранням на Хелловін. Так, дівчина вбралася в диснеївську принцесу Жасмін, продумавши кожну деталь.

"Принцеса Жасмін!! Круто чи ні?", - поцікавилася у фанатів Кхан. За 19 годин кадр набрав 68 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати сексуальні форми Хлої. Багато хто також почали розпитувати, чи знайшли дівчина свого Аладіна.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлоя Кхан часто демонструє пишні форми, над якими потрудилося безліч пластичних хірургів. Виявляється, що у дівчини є багато хейтерів і більшість з них - чоловіки.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також знаменитість вирішила погратися біля басейну, показавши масивні форми і поскаржилася, що прокинулася від дикого похмілля.

А ще Кхан вирішила заглянути в спа-салон, вибравши для цього дуже незвичайний купальник. Її принади були суцільно покриті декоративними золотими деталями.