Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим досягненням - тепер у неї цілих 9 мільйонів фоловерів. Так, дівчина розляглася на ліжку в коротенькій сукні, подякувавши шанувальникам.

"9 мільйонів фоловерів!! дякую за вашу підтримку! дякую кожному! дуже люблю вас, хлопці!", - поділилася емоціями Квітко. За добу пікантний кадр набрав майже 158 тис. лайків, а фолловери залишилися в захваті від побаченого і почали розхвалювати форми дівчини.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.