Сатанинське підґрунтя вловили в загибелі акторки "Дизель Шоу" Марини Поплавської користувачі мережі. І не дивно – від того, що помітило пильне око глядачів, стає дибки волосся навіть у найбільш прагматичної людини.

Виявилося, в одному з номерів останнього виступу на груди акторки, яка незабаром загинула у страшній аварії, прикололи табличку з номером 666. Це помітили користувачі, переглядаючи відео з останнього виступу актриси на відеохостингу Youtube.

Так, в одній зі сценок Марина виходить на сцену з сатанинським числом на грудях. Цей факт бурхливо обговорювали в коментарях.

Похорон Марини Поплавської
Похорон Марини Поплавської

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Даремно Марині дали номер на марафоні, ой даремно", "я теж подумала. Це число звіра", "чортівня якась", — пишуть вони.

Дивіться: останній виступ Марини Поплавської ("Дизель шоу")

Нагадаємо, в мережі знайшли містичне пророцтво загиблої Марини Поплавської. Як повідомляв "Знай.ua", найближчий друг Поплавської запустив теплий флешмоб спогадів. Також "Знай.ua" писав, "Дизель шоу" готують грандіозний тур Україною в пам'ять про Марину Поплавську.