Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася величезним задом і пишними грудьми в прозорій сукні. Так, дівчина вирішила не одягати ліфчик, а щоб хоч якось прикрити принади вибрала неоново-жовті труси.

За 15 годин фото і відео набрали майже 193 тис. лайків. Шоковані чоловіки взялися зізнаватися Квітко в коханні, завалюючи її компліментами. Були і ті, хто зазначив, що на відео обличчя Анастасії виглядає зовсім не таким ляльковим, як на більшості фото, власне, як і талія.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.