Instagram української співачки Світлани Лободи переповнений ніжними постами подяки загадковому батькові її дочки Тільди. Але передбачуваний татусь – фронтмен всесвітньо відомої рок-групи Rammstein Тілль Ліндеманн, здається, не поспішає зв'язувати себе серйозними стосунками. Своїми поглядами на таке прекрасне почуття, як любов, Тілль поділився в інтерв'ю одному із західних видань.

Ліндеманну – 55. Преса вже вибухає від коментарів щодо його роману зі Світланою Лободою. Підігрівають інтерес публіки ще і ті факти, що Тілль приїжджав до Москви, щоб забрати Лободу з лікарні, а після в Німеччині після концерту відвіз її в невідомому напрямку. Коментувати зв'язок зі Світланою музикант відмовився, натомість видав на-гора дивне зізнання: у любові він розчарувався.

"Я з часом розчарувався в любові, вона приносить радість і водночас завжди — розчарування. Люди, які шукають любов, — дурні. Любов сама знайде кожного, хоче він цього чи ні. Але самі прекрасні вірші присвячені стражданням від нерозділеного кохання", — сказав Тілль Ліндеманн.

До того ж, Ліндеманн заявив, що сім'я йому не потрібна. З віком він тягнеться до руху і свободи, а розмірені сімейні будні позбавляють його натхнення.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

"З віком мені більше хочеться руху. Нудне сімейне життя не для мене, я не хочу сказати, що сімейне життя-це щось погане, просто я дуже рано став батьком, у мене дві дочки, я не зміг насолодитися своєю юністю повною мірою. Зараз мені, як тінейджеру, хочеться движухи — скакати, стрибати. Діти виросли, все владналося — будинок, собака", — розповів Тілль.

Незважаючи на своє прагнення до руху, Тілль випустив збірку віршів Messer, багато хто з яких присвятив темі смерті.

"Це нормально — думати про смерть, коли вона настане і як це станеться. Я стаю старше, в розмовах зі своїми друзями кожен почав боятися не тільки смерті, але і самих мук — важких хвороб, раку. Коли ти молодий, ти думаєш, що життя довге, а з віком розумієш, що кінець вже близький", — пояснює Ліндеманн.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Лобода для конспірації одягла перуку і поїхала до Ліндеманна, але фанати її все ж викрили.

Нагадаємо, Лобода і Тілль втекли на таємне побачення, але фанати побачили все.

Також ми писали, що у старшій доньці Лободи на шиї – таке ж прикраса, як у Тілля. Донька видала нову мамину любов в Instagram співачки.