Відома американська співачка, репер, автор власних пісень і актриса Нікі Мінаж часто виставляє в Instagram пікантні знімки. Нещодавно знаменитість похвалилася пишними формами, позуючи в ролі печивка в склянці молока. Так, артистка анонсувала новий кліп на трек "GoodForm", який виконала разом з Ліл Уейном.

За 17 годин кадр набрав майже 1,3 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати такі соковиті форми Мінаж. Більшість називали свого кумира "королевою" і "живою Барбі", проте знайшлися і ті, хто звинуватив Нікі в надмірній ретуші в області талії.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Нікі Мінаж перевтілилася в сексуальну русалку. Варто відзначити, що в новій фотосесії артистка позувала топлес, не соромлячись показувати величезний бюст.

Також Мінаж вже давненько інтригує фанатів яскравим кліпом, який може позмагатися з фільмом для дорослих. Зовсім нещодавно на своїй сторінці в Instagram знаменитість показала новий знімок в еротичній червоній білизні і панчохах в сітку.