Китайський та американський актор Джекі Чан, дочка якого вступила в шлюб з жінкою, приголомшив одкровеннями в своїх мемуарах Never Grow Up ("Ніколи не подорослішала"). У книзі зірка називає себе "справжнім покидьком" і зізнається, що "жахливо поводився з жінками".

Про це пише DailyMail.

Крім цього, Чан розповів, що спав з повіями, частенько сідав п'яним за кермо, і навіть одного разу вранці розбив Porsche, а ввечері того ж дня – растрощив Mercedes Benz.

Джекі Чан зізнався, що зі своєю першою дівчиною, яку звали Чанг, він поводився абсолютно неприпустимо. Актор назвав себе жахливим бойфрендом і зазначив, що брався за будь-яку роботу, аби виїхати з Гонконгу і не проводити разом з нею час. А якщо він приходив додому і там була Чанг, то відразу ж вирушав грати в карти й пити з друзями.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Свою дружину Джоан Лінь, яку він називає коханням свого життя, Джекі Чан зустрів під час поїздки на Тайвань, звідки вона родом.

"Джоан була всіма улюбленою актрисою з респектабельним іміджем. А я - вульгарним кунг-фу хлопцем. І був її недостойний".

Вони намагалися тримати свій роман в таємниці, але в 1981 році Лін завагітніла, і пара вирішила одружитися. Скромне весілля зіграли в Лос-Анджелесі.

Протягом всієї вагітності дружини Джекі намагався триматися від неї подалі і працював в інших містах. Він каже, що через дурість, наслухавшись своїх приятелів, вирішив що Лінь від нього потрібні лише гроші. І постійно намагався їх сховати від неї.

Подружжя часто жили нарізно. Джекі Чан також зізнався, що був настільки захоплений своєю кар'єрою, зовсім не приділяв часу сім'ї , а одного разу під час сварки кинув маленького сина на диван.

"Я був егоїстом і не вмів співчувати іншим. Я легко піддавався впливу. Але Джоан дозволила мені бути вільним. Я поважаю її і вдячний їй за те, що вона пожертвувала настільки багато чим заради мене", - пише зірка.

Однак, це не заважало Чану зраджувати дружині. У 1999-му великий скандал викликава його зв'язок з "Міс Азією" Елейн У Цілі, яка народила від нього дочку Етту У Чжолінь.

"Я зробив помилку, яку здійснюють багато чоловіків в цьому світі", - публічно заявив Джекі, який ніколи не брав участі у вихованні позашлюбної доньки і не підтримує з нею ніяких контактів. Ні словом він не згадав про Етту і в мемуарах.

Зірка бойових мистецтв зізнався, що одного разу глянув на себе в дзеркало і сказав собі: "Ну ти й виродок" і поклявся змінити свою поведінку.

Нагадаємо, позашлюбна дочка Джекі Чана Етта У Чжолінь вступила в лесбійський шлюб зі своєю подругою-канадкою Енді Отом, а раніше вона скаржилася, що їй доводиться ночувати під мостом.

Як повідомляв портал Знай.ua, гонконгський актор Джекі Чан зіграв у бойовику "Іноземець"

Також Знай.ua писав, Джекі Чан придбав гоночну команду в Ле Мані