Популярна українська співачка дала коментарі з приводу поцілунку з Дашею Астаф'євою, а також звернулася з-за цього чоловіка. Про це співачка розповіла Каті Осадчій в рамках "Світського життя".

"Скільки вже я на цьому "1+1" перецілувалася, вже перерахувати однієї руки не вистачить. Я навіть стала жартувати: пішла по руках, а Полякова пішла по губах. Це було дуже природно. У неї такі м'які ніжні губи. Мені сподобалося", - каже Оля.

Оля Полякова
Оля Полякова

До того ж, Полякова звернулася із-за цієї ситуації до чоловіка Вадиму.

"А що? В чому кайф бути актрисою? Це ж не ти в цих сценах знімаєшся, це актриса. Це героїня, це Ілона. Чув, Вадик?", - наголошує співачка.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Нагадаємо, Співачка року Каменських прийшла на церемонію в дивному вбранні без білизни: фото

Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій позує під час церемонії "M1 Music Awards 2018". Як виявилося, артистка стала "Співачкою року" в Україні.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Проституція, знущання, бійки з сім'єю: Джекі Чан виявився справжнім негідником, за таке садять

Китайський та американський актор Джекі Чан розкрив скандальні факти зі своєї біографії. Про це стало відомо з його мемуарів "Never Grow Up" (Ніколи не подорослішала), з якими ознайомився Daily Mail.

"Я не був хорошим батьком чи хорошим чоловіком, але виконував свій обов'язок по відношенню до мого сина і його матері", — визнається 64-річний Чан.

Також Знай.ua" писав про те, що Лорак пробила дно рекламою в Instagram

Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, якими рекламує сережки, яке піднімають їй настрій.