Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість показала ніжне, але в той же час дуже сексуальне селфі в дзеркалі, засвітивши величезні груди. Фанати часто запитують у дівчини, як вона доглядає за розкішними волоссям, тому Ана вирішила розкрити ще один свій секрет, прорекламувавши популярний косметичний бренд.

За 9 годин пікантний кадр набрав більше 80 тис. лайків. Фолловери не змогли пройти повз і почали захоплюватися красою Чері. Багато хто називали модель "живою лялечкою", "зіркою" і "найсексуальнішою дівчиною світу", а самі хтиві так і не змогли відвести погляд від масивних грудей.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері уместила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.