Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася різдвяним образом, примірявши на себе довгу вузьку сукню з дивним вирізом. Так, груди дівчини виявилися настільки величезними, що вбрання не до кінця змогло її приховати.

За 3 години кадр зібрав майже 40 тис. лайків. Фолловери не пройшли повз і почали розхвалювати пишні форми Анастасії. Були і ті, хто зазначив, що пластичні хірурги творять чудеса, але краще б Квітко почекала з новими операціями, адже вона вже виглядає як жива лялька.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.