Відомий голлівудський режисер і актор Квентін Тарантіно став жертвою грабіжників. Про це повідомляє TMZ. Так, двоє зловмисників увірвалися в будинок 55-річної знаменитості в Лос-Анджелесі посеред ночі через вікно, однак Тарантіно знаходився вдома і зміг вчасно дати їм відсіч.

За словами Квентіна, той "чинив опір", проте не дивлячись на цей грабіжники встигли прихопити кілька цінних речей. Серед вкраденого виявили кілька дорогих ювелірних виробів та інше майно. У даний момент поліція Лос-Анджелеса посилено перевіряє камери спостереження поряд з місцем проживання режисера, записи з яких можуть допомогти встановити особи злочинців.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те що Квентін Тарантіно вперше уклав себе узами шлюбу. 55-річний режисер і 35-річна співачка Даніела Пік одружилися у Лос-Анджелесі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Бред Пітт зустрінеться на знімальному майданчику зі своєю колишньою дружиною Дженніфер Еністон.