Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася поїздкою в засніжений Аспен на приватному літаку. Так, дівчина зробила кілька кадрів на маленькому трапі, проте в літак так і не зайшла.

"На шляху в Аспен", - зізналася Квітко. За 17 годин знімок зібрав майже 133 тис. лайків. Фолловери не пройшли повз і почали захоплюватися фігурою Анастасії. Були і ті, хто висміяв сідниці дівчини, не розуміючи, як вона змогла зайти всередину, а також дуже серйозне обличчя, ніби модель спробувала втягнути живіт.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.