Український професійний боксер В'ячеслав Узелков розлучився зі своєю дружиною Мариною, разом з якою він в якості тренера брав участь в проекті "Зважені та щасливі" на СТБ.

Через 19 років шлюбу розпалася найкрасивіша українська пара. Про це повідомило видання Clutch, посилаючись на інформацію анонімного джерела.



Пара познайомилася ще в студентські роки і весь цей час вони були одним цілим. Про це неодноразово говорив В'ячеслав.

У Марини і В'ячеслава є двоє дітей - син Роберт і дочка Олівія. Подружжя часто викладали сімейні фотографії в соцмережах і регулярно з'являлися на заходах разом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Втім, наразі немає ніяких офіційних коментарів щодо розлучення ні В'ячеслава Узєлкова ні його дружини Марини.

Щоправда шанувальники пари помітили, що В'ячеслав Узелков перестав публікувати фотографії з Мариною і взагалі не піднімає тему особистих стосунків з дружиною, хоча раніше робив це часто.

У прес-службі телеканалу СТБ, де працюють Узєлкови, ситуацію також наразі не коментують. Там інформацію не підтвердили, але і не спростували. Ймовірно, телеканал готує офіційну заяву на найближчий час.

Зазначимо, В'ячеслав Узелков - професійний український боксер. У любительському бої зустрічався з відомим британцем Девідом Хеєм, але поступився йому. На профі-рингу здобув 30 перемог в 34 боях. Володів титулом інтерконтинентального чемпіона за версіями WBA і IBO. Не виходив на ринг з 2014 року.

І, до речі, саме дружина Марина свого часу дуже підтримала його, не дала впасти духлм після важкої травми. Вона неодноразово зазначала: не покинула коханого у найважчий момент, тому що вони все завжди робили разом.

З цієї причини довго ніхто не міг повірити, що у такої ефектної і милої пари можуть бути якісь негаразди в родині.

Дивись відео, як В'ячеслав Узєлков зворушливо привітав дружину з 15-ю річницею весілля:

Нагадаємо, у квітні минулого року В'ячеслав Узєлков потрапив у незвичне ДТП.

Як повідомляв портал Знай.ua, авторитетне видання оприлюднило ТОП розлучень зіркових пар.

Також Знай.ua писав, як роки змінили учасників шоу "Зважені та щасливі".