Популярна українська співачка Ані Лорак, яка на даний час мешкає і будує кар'єру в Росії, розлучається зі своїм чоловіком Муратом Налчаджиоглу – артистка почала шлюборозлучний процес 4 грудня.

Лорак розповіла про те, які зміни відбулися з нею за цей непростий рік і які висновки для себе зробила. За словами співачки, вона перестала бути жертвою і більше уваги стала приділяти собі і своїм інтересам.

Перше, що змінилося в артистці – це те, що вона попрощалася з ілюзіями, а друге – перестала бути жертвою. Коріння жертовності, за твердженням Ані, знаходяться в далекому дитинстві. Крім того, Кароліна вважає, що неприпустимо чіплятися за людей, події, відносини, якщо вони не роблять щасливішим. На її думку, якщо чоловік любить жінку, то він цінує її і розуміє, якщо ж ні – то це не про любов. Лорак підкреслює, що люди прийшли на землю для того, щоб бути щасливими.

На своїй сторінці в Instagram співачка виклала нове фото, підпис якого заінтригував прихильників, оскільки в ньому Лорак запитує: "А ви готові бути режисером свого життя?". Незважаючи на те, що багатьом сподобався знімок, знайшлися і ті, кого він розчарував.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Все полягає в пластиці, якою так захоплюється артистка. Фанати не стримуються у висловлюваннях і прямо закликають співачку відмовитися від неї, оскільки, на їх думку, Кароліна вже скидається на Майкла Джексона. Її називають страшною і жахливою, не розуміють, як в такому молодому віці можна так над собою знущатися. Недоброзичливці постійно помічають на знімках сліди не тільки пластики, але і фотошопу, яким не гребують багато зірок шоу-бізнесу, а також алкоголізму. Її обличчя називали навіть "ботоксною фізіономією".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що чоловік Ані Лорак вперше порушив тишу після розлучення.

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярна українська співачка постала в новому образі, але шанувальники відзначили, що він робить її старше.

ТакожЗнай.uа" писав, що Ані Лорак показав в Instagram уривок зі свого шоу "Діва", яке представить перед Новим роком на телеканалі Иртер.