Співачка Ані Лорак, яка поїхала в Росію і відвезла з собою доньку Софію, нещодавно офіційно подала на розлучення з чоловіком – бізнесменом Муратом Налчаджіоглу. Фанати в соцмережах відзначали засмучений вигляд співачки і те, як вона постаріла і змарніла після гучної звістки про зраду Мурата з "медійною панночкою" і дизайнером Яною Бєляєвою. Однак рани мають властивість затягуватися, як показує практика і недавня поява Лорак у світі з несподіваною компанії. Папараці, а слідом за ними і фанати, ахнули, коли побачили, хто склав компанію артистці та її дочки на прем'єрі шоу "Лебедине Озеро".

Лорак і її дочка вийшли у світ з "королем російської естради" Філіпом Кіркоровим. Кіркоров, до речі, хрещений семирічної Софії.

Артистка разом з дочкою охоче позувала на камеру, спілкувалася з іншими гостями та не подавала виду, що у неї є якісь проблеми в особистому житті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ані Лорак відверто розповіла про розлучення: не потрібно чіплятися за людей

Популярна українська співачка Ані Лорак, яка в даний час живе і будує кар'єру в Росії, розлучається зі своїм чоловіком Муратом Налчаджиоглу – артистка почала шлюборозлучний процес 4 грудня.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Лорак розповіла про те, які зміни відбулися з нею за цей непростий рік і які висновки для себе зробила. За словами співачки, вона перестала бути жертвою і більше уваги стала приділяти собі і своїм інтересам.

Перше, що змінилося в артистці – це те, що вона попрощалася з ілюзіями, а другий – перестала бути жертвою. Коріння жертовності, за твердженням Ані, знаходяться в далекому дитинстві. Крім того, Кароліна вважає, що неприпустимо чіплятися за людей, події, відносини, якщо вони не роблять щасливішим. На її думку, якщо чоловік любить жінку, то він цінує її і розуміє, якщо ж ні – то це не про любов. Лорак підкреслює, що люди прийшли на землю для того, щоб бути щасливими.

На своїй сторінці в Instagram співачка виклала нове фото, підпис якого заінтригувала прихильників, оскільки в ній Лорак запитує: "А ви готові бути режисером свого життя?". Незважаючи на те, що багатьом сподобався знімок, знайшлися і ті, кого він розчарував.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що чоловік Ані Лорак вперше порушив тишу після розлучення.

Як повідомляв портал "Знай.иа": популярна українська співачка постала в новому образі, але шанувальники відзначили, що він робить її старше.

ТакожЗнай.иа" писав, що Ані Лорак показав в Instagram уривок зі свого шоу "Діва", яке представить перед Новим роком на телеканалі Інтер