Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість активно вела свій канал на Youtube, виставляючи різні влоги, за що нарешті отримала "срібну кнопку"- нагороду, яку видають за 100 тис. фоловерів. Так, артистка поспішила похвалитися трофеєм і подякувала шанувальникам.

"OMG😮😁
Срібна кнопка від #youtube 🙈❤️вас вже більше 100 000😂🤘🏻Дякую що ви дивитесь мій Влог! Далі-Більше І Крутіше😎", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Песик як іграшка🐕🐶🐶 Мілашка", "Леся, на фото власник кнопки явно не Ви)", "Клас, вітаю❤️ щиро рада за Вас😍 ти цікава і хороша людина 😍", "Мої вітання😘😘😘😘", "І тут срібло....Та шо ж таке?!Кагда вже золото,Лэся?!)😱".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.