Відомому російському реперу Элджею, він же Олексій Узенюк, заборонено відвідувати України в найближчі три роки.

Таке рішення прийняла Служба безпеки України, 27 грудня.

Про це повідомив народний депутат Володимир Парасюк, - передає "Українська правда".

репер

"В інтересах забезпечення безпеки держави Службою безпеки України 27 листопада 2018 року було прийнято рішення про заборону в'їзду на територію України Узенюку Олексію Костянтиновичу (псевдонім Элджей - УП) строком на 3 роки", - йдеться у відповіді на запит нардепа від СБУ.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Народний депутат у запиті повідомив, що заборона вїзду на три роки на територію України обумовлена тим, що перев відвідав цього року анексований Кримський півострів, де 6 травня виступив на одній зв сцен.

"В той час, коли на сході триває війна з російсько-терористичними військами, вважаю за необхідне заборонити в'їзд в Україну всім, хто будь-яким чином може нав'язувати і пропагувати російські цінності і здійснювати будь-які інші дії, пов'язані з порушенням інтересів України", - аргументував депутат.

У той же час він встиг висутпити на концерті у Києві, який відбувася на католицькеРіздко, 25 грудня 2018 року.

Про це також свідчать його фотографії в Instagram з геолокацією в українській столиці.

репер

Нагадаємо, в аеропору "Бориспіль" розвернули відомого російського артиста Віктора Салтикова. Співака не пустили до Києва, а причиною Саотиков назвав нестачу у нього грошей.

Як повідомляв портал Знай.ua, останнє фото української співачки, яка живе та працює в Росії, Світлани Лободи перелякало Україну.

Також Знай.ua писав про те, що з'явилася інформація про стан здоров'я української співачки Світлани Лободи, яка нещодавно перенесла серйозну операцію на нирці. Артистка дала відверте інтерв'ю Андрію Малахову в телепередачі "Прямий ефір".

Дивіться: Репер Елджей співає про рвані джинси