Відомий британський футболіст Девід Бекхем порадував фанатів зворушливими фото в Instagram. Знаменитість показав, як відзначив Новий Рік в колі сім'ї. Так, Девід, Вікторія, Бруклін, Ромео, Круз і Харпер зробили миле спільне фото, сидячи на дивані.

"З Новим Роком від усіх нас", - побажав шанувальникам Бекхем. За 6 годин кадр зібрав майже 2 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали бажати сімейці всього найкращого. Були і ті, хто зазначив, що в окулярах старший син Бруклін дуже нагадує Гаррі Поттера.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Вікторія Бекхем показала своїх дітей Брукліна, Ромео, Круза, Харпер і коханого чоловіка , які радо бавилися в морі. Так, плечі футболіста витримали навіть сина і доньку одночасно.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Девід Бекхем показал як проводить час з 7-річною донькою Харпер Севен. Виявляється, знаменитість може не тільки голи забивати, але і рівняти кінчики.

А ще Вікторія Бекхем показала свого старшого сина Брукліна. На спільному знімку з помітно підрослим сином в машині, знаменитість не забула пожартувати, назвавши його таксистом.