Як і багато знаменитостей Олександр Цекало прийняв рішення зустріти Новий рік за кордоном, а не в Росії. Його вибір припав на Рим, куди він відправився в компанії привабливою супутниці, якою стала висока брюнетка азіатської зовнішності.

В кінці минулого року стало відомо, що між Олександром Цекало та Вікторією Галушка все зовсім не так безтурботно, як може здатися на перший погляд. Тоді шоумен був помічений у компанії невідомої дівчини в одному з ресторанів Москви пара не соромилася демонструвати свої почуття і цілувалася у всіх на виду, після чого покинула заклад разом.

Якщо до цього не можна було бути впевненим в тому, що чорнява брюнетка тимчасове захоплення продюсера, то тепер сумнівів бути не може: між ними все серйозно. Напередодні свят пара полетіла в один з найромантичніших міст Європи Рим, щоб разом зустріти Новий рік.

Російські туристи випадково дізналися в прогулюється парі відомого продюсера. У мережу потрапили фотографії, на яких Олександр зі своєю супутницею вивчають римські пам'ятки. На одному зі знімків шоумен ніжно обіймає свою обраницю, а вона мило посміхається у відповідь.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олександр Цекало ніколи не любив розповідати про своє особисте життя, але серед його колег давно ходять чутки, що причиною розлучення зі співачкою Лолітою Мілявською стала саме його невірність продюсер нібито не міг встояти перед спокусливими жінками. Передбачається, що з того часу практично нічого не змінилося.

З Вікторією Галушкою, своєю нинішньою дружиною і за сумісництвом сестрою Віри Брежнєвої, Цекало познайомився в Києві багато років тому. Незважаючи на величезну різницю у віці, дівчина відразу ж закохалася при цьому пара довгий час нікому не зізнавалася про своїх відносинах. Після весілля у Олександра і Вікторії народилися двоє дітей. На якийсь час всім здалося, що продюсер нарешті порозумнішав, але на ділі все виявилося зовсім інакше.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що блогери вважають Цекало бабієм, а його нинішню дружину - ніким.

Як повідомляв портал "Знай.иа": співачка Лоліта Мілявська розгнівала росіян фразою про те, що Крим – це Україна.

ТакожЗнай.иа" писав, що щодо відомого російського продюсера застосували санкції Миротворця.