Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила показати один із виступів з новорічного концерту. Так, артистка танцювала дуже дивний танець у відвертому боді, закликаючи рухатися разом з нею.

"1 січня. Танцюй Під Бузову 🐧💃🏻👯‍♀️🍉🍉🍉 #танцуйподБузову", - запропонувала Бузова. Фолловери були шоковані такими рухами: "повна деградація", "Як це розвидіти..... 😲", "Яяяяяк таке можна взагалі показувати?😣🤦‍♀️🤷‍♀️😤👎👎👎", "Навіщо в трусах вийшла?", "Це п*здець якийсь ранок у палаті ном. 6", "Жах, така бездарщіна, шкода Бузову по-людськи, адже вірить, що за гроші можна все... Сумно...".

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останню путь.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.