Відома українська співачка, солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Знаменитість похвалилася дуже незвичайним образом на Новий рік. Так, артистка зізналася, що її 2019 рік почався з зачіски, за допомогою якої вона перетворилась на справжню кудряшку Сью.

"Доброго ранку і З Новим Роком!)
Ну як ви там?
Мій 2019й почався з нової зачіски і дууже гарного настрою", - похвалилася Дорофєєва. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні захоплювалися яскравим образом: "Балдію від причесону)))💜", "Кудряшка Сью ❤️❤️😍😍😍 Крутоо тааак", "все життя мрію про такі локониии!!! Як же тобі личить ❤️прям Whitney Huston 😍".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Інші ж розкритикували Надю: "Це ти!???Якщо чесно тобі це не йде!!", "Фууууу, тобі не личить😵", "Без кучериків краще".

Були і ті, хто порівняв співачку з Настею Каменських: "вже на Каменських рівняєшся?", "На Настю Каменських схожа", "Помінялися з Каменських зачісками😂".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко