Коли тобі 31 грудня і навіть 1 січня не світить відкоркувати шампанське, бо обидва ці дні – працюєш, не варто перейматися. От, приміром, у гумориста Сергія Притули рідко виходить бути з рідними в цей час, він на роботі постійно.

Тому і вирішив записати привітання до тих, кого спіткала така сама доля. Шоумен зазначив, що ніч з 31 грудня на 1 січня провів на роботі і поспішає на ще один запланований концерт.

"Дозвольте привітати вас з новим 2019 роком. Роком тієї свинки, яка, сподіваюся, буде вести себе з вами чемно, як і ви з нею. Вітаю вас всіх з Новим роком і бажаю вам міцного здоров'я, затишку, достатку і світу в нашій країні, я, перш за все, хочу, як людина, яка відпахав новорічну ніч і їде до Вінниці на концерт, привітати тих, хто провів новорічну ніч і всі ці свята буде проводити на роботі. все служби, всіх людей, хто працюють , коли всі інші відпочивають. Ну і всіх інших теж. Звичайно, з святкової ом! " - заявив на камеру Сергій.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Шанувальники подякували йому за теплі слова – як виявилося, справді, багато хто з них працював під бій курантів.

"Ви - супер! Людяний чоловік! Всього найкращого вам", "Сергій, у вас борода сива. Чи не старійте, будь ласка! Дякую за привітання. Вам всього найкращого, таки злетів і ніяких падінь!", "З Новим роком. Добра і достатку Вашій родині "," Спасибі, Сергій! нехай все заплановане здійснюється! Міцного здоров'я, любові, радості і нехай сімейне тепло зігріває і додає сил ", - писали коментатори.

Дивіться: Притула привітав українців з Новим Роком

Нагадаємо, Притула розчулив мережу сімейними фото.Як повідомляв "Знай.ua", Притула обнадіяв українців на свята. Також "Знай.ua" писав, Зеленський і Притула помірялися найціннішим.