Погортавши соціальні мережі, ми дізналися, де і з ким українські зірки зустріли 2019-й рік.
Тіна Кароль
Останні кілька років співачка зустрічає Новий рік на сцені. 31 грудня Тіна дала сольний концерт у Палаці Україна. Після сольника співачка виступила в одному з ресторанів екс-ведучого програми "Ревізор" Миколи Тищенка. Власне там артистка і зустріла 2019-й.
В соцмережах вже з'явилося відео, як ресторатор кружляв на руках співачку, коли вона виконувала пісню "Здатися ти завжди встигнеш".

Дзідзьо

Співак Дзідзьо ніяк не може відійти від недавнього інциденту з побиттям. Після нападу у співака пошкоджено барабанну перетинку, тому Новий рік йому довелося зустріти на лікарняному ліжку, звідки він записав відеозвернення.

Анна Седокова

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Співачка в новорічну ніч не відпочивала. У Instagram Анна написала, що встигла дати чотири концерти.

"Ну що, ми зробили це !!!! 4 концерти вчора вночі, еееее!!!! Ласкаво просимо до 2019! - пише Анна. - Отже, я вже навіть олів'є дістала і включила телевізор. Звичайно, взагалі нічого дивитися. Я то думала... Натрапила на Іронію Долі знову. Ну скільки можна!"

Потап

Співак відзначав Новий рік в Шарм-еш-Шейху. Разом з групою Mozgi співак виступив на одній з вечірок. Відео з виступу Потап виклав на своїй сторінці в Instagram.

"Ми сьогодні співали на трьох мовах, для самої Інтернешнл аудиторії і розірвали в мотлох,спасибі всім, все тепер заслужений vacation, thanks for everything,l et’s go further", - підписав відео Потап.

Надя Дорофєєва

Солістка групи "Время и Стекло" зустріла 2019-й рік з чоловіком Володимиром Дантесом і зі своїми друзями. Спеціально для свята Надя навіть зробила собі кучері.

"Мій 2019-й почався з нової зачіски і дуже гарного настрою", - підписала знімок співачка.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Подружня пара Катя Осадча та Юрій Горбунов зустріли Новий рік хоч разом, але на роботі. Про це свідчить фото з гримерки.

Макс Барських

31 грудня співак виступив на одній із закритих вечірок. Але Новий рік Макс зустрів в компанії друзів, у тому числі з екс-учасницею "ВІА Гри" Мішею Романовою. Фото зі співачкою Барських виклав у себе в Instagram.

"Ми з Мішею Романовою бажаємо вам кохання", - коротко підписав знімок Барських.

Нагадаємо, популярний співак Олег Винник вирішив привітати своїх шанувальниць з новорічним святом. Спеціально для цього він виклав в Instagram декілька фотографії, де зображений у червоній футболці і чорній розстебнутій дублянці серед засніжених ялинок.

Раніше Знай.ua повідомляв, Тіна Кароль зустріла новий рік у обіймах ресторатора Миколи Тищенка.

Також Знай.ua писав, колишня солістка гурту "ВІА Гра" Міша Романова натякнула шанувальникам про повернення на сцену.