Леся Нікітюк уже декілька тижнів відпочиває після напруженої роботи на паркеті у шоу "Танці з зірками".

Леся Нікітюк, ведуча
Леся Нікітюк, ведуча

На своїй сторінці в Instagram телеведуча опублікувала знімок, судячи з усього, зроблений в холі одного з готелів. На ньому Леся лежить на великому дивані, усипаному м'якими подушками. На телеведучій - біла футболка, босоніжки на платформі в тон і дуже коротка джинсова спідниця.

"Новий рік пережили, тепер чекаємо Різдва", - підписала Нікітюк фото, натякаючи таким чином на тривалі канікули, бурхливий відпочинок і безліч вихідних, які як раз в самому розпалі.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя.

Леся Нікітюк, ведуча
Леся Нікітюк, ведуча

Так, в цей раз Леся опублікувала незвичайне святкове фото, на якому постала перед шанувальниками у кумедному образі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, після участі у шоу "Танці з зірками" та проекту "Хто зверху?" більшість прихильників ламали голову над тим, що ж з особистим життям у красуні Лесі Нікітюк?

Приписували навіть роман із шоуменом Сергієм Притулою, але той одружений, з двома дітьми і максимум може обійняти по-дружньому. Ну або поцілувати в щоку при всіх, так, що ще тижнями всі обговорюватимуть тільки їх двох.

Насправді все виявилося банально просто. Вже досить давно ведуча крутить роман із сусідом навпроти. Познайомилися вони взагалі випадково. Переїхавши в нову квартиру, Леся навіть не уявляла, хто ж там – за дверима навпроти.

Аж поки не вирішила познайомитися. Інколи вона називає його майбутнім чоловіком, але поки не ясно, чи справді їх відносини узаконені.

Також Знай.ua писав про те, що популярна українська телеведуча Леся Нікітюк потрапила у незручну ситуацію: перед Новим роком 31 грудня невідомі розбили скло машини знаменитості.