Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на райський відпочинок разом із сестрою Ганною, вибравши для цього Мальдіви. Так, артистка вже встигла викласти масу фото в купальнику, проте не збирається зупинятися на досягнутому, тому вирішила повністю оголитися у душі.

"GN 👸🏻💫💫💫 #бывшихнаигнор 😈", - лаконічно підписала Бузова. Фолловери не пройшли повз: "Не будь проститутк**", "Наступне фото буде ще бильш голим, чим далі тим більше оголення в тілі, жахх", "Пора вже зовсім роздягнутися, а то не цікаво вже.... 😁", "Там і прикривати нічого", "Чому немає фоток на унітазі - країна чекає!!!".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.