Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на райський відпочинок разом із сестрою Ганною, вибравши для цього Мальдіви. Так, артистка записала відео, на якому дивно посовалася на пляжі, присіла біля океану, а потім потрусила головою.

"У моєму пульсі б'ються ритми ❤️❤️❤️", - підписала Бузова словами з власної пісні. Фолловери взялися коментувати: "Не заздрю оператору😱 Адже ми можемо в будь-який момент вимкнути видос... а йому (їй) з нею спілкуватися доводиться((", "Швидку,їй погано", "Викличте екзорциста хто-небудь", "Чому в кінці відео вона так смішно біжить!??)))) 😁".

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.